Abdulvahap GÖKALP - Eğitim Yöneticisi

1967 yılında Malatya´da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Malatya´da tamamladı. İnönü Üniversitesi Sosyoloji bölümünden 1992 yılında mezun oldu. Okan Üniversitesinde  İşletme-Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Millî Eğitim Bakanlığı´nın öğretmenlere yaptığı sınavı kazanarak Başöğretmen Ünvanını aldı.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her tür okulda 1993 yılından beri Eğitim Yöneticisi olarak görev yaptı.

Sırasıyla;

Elazığ,  Şanlıurfa, ve Kayseri illerinde görev yaptı.

Görevi süresince sayısız derecede teşekkür,  takdir, aylıkla   ödüllendirme, başarı belgesi ve üstün başarı belgesi aldı. Birçok Hizmetiçi Eğitim  kursuna  kursiyer ve  Eğitim  Yöneticisi olarak katıldı. Avrupa Birliği projeleri kapsamında Danimarka, Almanya, Fransa ve Hollanda´da araştırma ve incelemelerde bulundu.

Proje Okulu olan Kilim Sosyal Bilimler Lisesi’ndeki görevinden sonra Taceddin Veli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde  müdürlük  görevine  devam  etmektedir. Evli ve ikisi erkek, biri kız olmak üzere üç çocuk babasıdır. Eşi de kendisi gibi öğretmendir.