TÜRK ANKA PROJE TANITIM TOPLANTISI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Sadâ Kültür Sanat ve Edebiyat programı kapsamında desteklediği Türk Anka projemizin tanıtım toplantısını keyifle gerçekleştirdik. Projemizde öğrencilerimiz başlangıç olarak temel çizim dersleri ,dijital çizim dersleri gördüler. Yazarlık çalışmaları ile gözlemlerini yazma alışkanlığı edinmeye çalıştılar. Bu doğrultuda ilk ürünlerimiz ortaya çıktı. Öğrencilerimizin çizdiği eserlerimizi tanıtım toplantımıza katılan Kocasinan İlçe Millî Eğitim Müdürü Adnan Güllüoğlu STK üyeleri ve çevre okul müdürlerine sergiledik. Öğrencilerimizin hazırladığı video ile proje süreci hakkında misafirlerimize bilgi verdik. Sergi ve ikram esnasında proje öğrencileri aktif olarak görev aldı. Çıkartacağımız karikatür dergisi için çalışmalarımıza heyecanla devam ediyoruz.

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 10:50 - Görüntülenme: 104